Të dashur bashkatdhetarë,Me pakon DIASPORA të #zmobile , merrni një numër të ri me 300 min dhe 300 sms kombëtar, internet PA LIMIT bashkë me 60 min, 60 sms ndërkombëtar për vetëm 9.90€.Z Mobile - MIDIS DIMRIT, ardhshi si vera ! #zmobile #diasporaPër më shumë informata kliko : http://zmobileonline.com/ Follow us on Instagram : @zmobileofficial

Posted by Z Mobile on Thursday, December 10, 2015